Nutellacreme

Den her absolut lækre creme kan bruges både som creme i lagkage, topping på cupcakes og opsmøring af kage.

Opskrift:

250 gram smør. Det skal være lurpak eller lignende, den der firkantede slags.

250 gram flormelis.

250 gram nutella.

 

Fremgangsmåde:

Jeg bruger min røremaskine, men man kan også bruge en håndmixer.

Smørret skal være stuetemperatur.

Rør smør og flomelis hvidt og luftigt, bland nutella i og rør sammen.

Nu er cremen klar til brug. Jeg kan bedst lide at bruge en sprøjtepose – så er der bedst styr på det.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s