Royal icing

Genialt til pynt på kagen, lim til pynt eller til f.eks pynteblomster. Det bliver hårdt når det udsættes for luft, så det er anbefalelsesværdigt, at opbevare det i en sprøjtepose. Det kan holde sig lige så længe som de pasteuriserede æggehvider kan, når det opbevares i køleskab.

Opskrift:

1 bæger past. æggehvider

300 gram flormelis

Fremgangsmåde:

Det blandes sammen med en ske – det kan godt være lidt sejt, så nogle ville nok foretrække at bruge en håndmixer.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s