Smørcreme

Perfekt til opsmøring af kager, kan også tilsættes smag og bruges til topping på cupcakes.

Opskrift:

250 gram smør (Lurpak eller lignende fast smør)

500 gram flormelis

Mælk til at justere konsistensen med, vær lidt forsigtig da blandingen ikke må blive for flydende

Lidt vanilje eller essens af valgfri slags for, at den ikke smager af smør

Fremgangsmåde:

Smør, flormelis og vanilje (eller essens) piskes luftigt. Mælk tilsættes til den ønskede konsistens opnåes. Den skal være så fast at man kan smøre med det, uden den løber nogen steder.

Denne smørcreme er rigtig god til at få skarpe kanter og fine hjørner på kagen.

 

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s