Chokoladecreme

Kan bruges både som fyld og til opsmøring af kage.

Opskrift:
8 past. æggeblommer

120 gram flormelis

200 gram smør

200 gram chokolade (mørk)

Fremgangsmåde:

Chokoladen smeltes over vandbad

Æggeblommer og flormelis piskes hvidt og luftigt på høj hastighed

Smørret tilsættes og der piskes videre på mellem hastighed

Chokoladen hældes i en meget tynd stråle mens der piskes

Lad stå og køle helt af i køleskab og piskes derefter op og bruges

 

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s