Brombærmousse

20140705-205315-75195459.jpg

 

Sød syrlig lækker mousse – brombær smager bare fantastisk.

Denne opskrift er god som fyld i kager, men kan bestemt også nemt serveres som dessert.

Opskrift:

250 g brombær helst friske, men frosne kan sagtens bruges

100 g flormelis

3 blade husblas

300 ml fløde

1/2 stang vanilje

1/2 citron

Fremgangsmåde:

Læg husblassen i blød i koldt vand

Giv brombærrene et hurtigt opkog i 1/2 dl vand og tages herefter op i en skål uden vandet

Mos bær og bland flormelis, vanilje og saften fra citronen i

Smelt husblas over vandbad og lad den køle lidt inden den røres i bærblandingen

Lad bærblandingen køle til den er ca. stuetemperatur

Pisk fløden og vend den forsigtigt i bærblandingen

Stil moussen på køl til den har sat sig/fyld i en sprøjtepose/portionsglas mv.

 

 

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s