Chokolade ganache

Grundopskrift på ganache, kan laves med lys, mørk eller hvid chokolade.

Opskrift:

200 g chokolade

2 dl fløde

25 g smør

Fremgangsmåde:

Hak chokoladen fint

Varm fløden op til det næsten koger

Hæld halvdelen af fløden over chokoladen og lad den stå i ca. et minut

Rør herefter forsigtigt i blandingen til al chokoladen er opløst, tilsæt langsomt det sidste fløde til blandingen bliver blank og skinnende.

Tilsæt smør og rør rundt

Når det er kølet af kan det piskes lysere og luftigere inden brug.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s