Kanel frosting

Passer perfekt til gulerodskage, krydderkage eller squashkage – eller noget helt fjerde..

Opskrift:

150 g rigtig smør (stuetemperatur)
150 g flormelis
1 tsk kanel
1 tsk vanilje
fløde til at regulere konsistensen (ca. 1/2 dl)

Fremgangsmåde:

Pisk smørret i ca. 5 min – det tager smagen af smør.
Tilsæt flormelis, kanel og vanilje og pisk sammen.
Tilsæt fløden en spsk af gangen til den ønskede konsistens opnåes. Hvis den skal bruges til frosting må den godt være lidt tykkere end, hvis det er til opsmøring af kage. Hvis der kommer for meget fløde i kan det reddes ved at komme lidt mere flormelis i.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s